Isa Mustafa e fyen ashper VJOSA OSMANIN a i meriton keto fjale Vjosa ?!

Isa Mustafa e fyen ashper VJOSA OSMANIN a i meriton keto fjale Vjosa ?!

Vjosa Osmani eshte njeri që ka fituar vota mbi kauzën e Rugoves e ne beme kjo qe eshte ai po ashtu tani fitoj kredibilitet tek te marret per gjuhen vrrejtjes mbi vlerat anti UÇ K-ë. qe e kemi, kush mu bo presidente e tani me na udheheq kvnder Serbise dora e saj e majte eshte e para e deshmi’tare kvnder clir imtarve tane,Hap fotën 5 svekonda dhe te shfvqen pvmjet eksklvzive

njeriu qe ka fitu vota ndaj nderkombtareve me kauzen per ti urxuar te veretetit qe kane bere Kosoven sot qe eshte, prandaj duhet populli ti hap syte te gjithe te vertetat po zbulohen dale ngadal juve ju mbete te vlersoni

Leave a Reply