Infermierja kthehet në shtëpi pas 14 orësh: Ajo u ul për të ngrënë, dhe më pas e pa statusin e burrit të saj në Facebook!

Kur e lexoi lirimin e tij, ajo u prek thellë.

Jessica dhe burri i saj, Philip, jetojnë në New York, ndërsa ajo punojnë si infermiere.

Megjithëse nuk i ankohet asnjëherë, Filipi e di se ajo ndihet e lodhur dhe e mbingarkuar.

Një mbrëmje, ai e pa Jessica një mbrëmje pas një orari pune prej 14 orësh, se si po hante drekë.

Dreka e saj ishte një sandviç.

Kështu që ai ka postuar këtë mesazh në Facebook:

Leave a Reply