Imami i Mitrovicës: Kadare është ateist, ateisti është dreq dhe jo njeri

Imami i xhamisë së Shipolit në Mitrovicë, Fatmir Latifi ka bërë emër prej vitesh me ligjëratat e tij me tone radikale.

Ashtu sikundër imamët e tjerë radikalë, ai më shumë sesa për teologjinë gjen kohë të meret edhe me domenin publik,.

Imami Latifi ka përgjigje sa për Perandorinë Osmane nëse ishte pushtuese ose jo, për armiq të jashtëm e të brendshëm të Islamit e gjithçka tjetër.
Pak sеkondа pаsi ta kеni hаpur hаpsirën e mëposhtmе direktohеni tek pаmjеt

Leave a Reply