Ilaçi i famshëm OKI: Ja dëmet që mund t’i bëj trupit tuaj

Ilaçi i famshëm OKI: Ja dëmet që mund t’i bëj trupit tuaj Ilaçi i njohur si ‘Oki’ ose siç njihet ndryshe Ketoprofeni, po përdoret në përmasa shumë të mëdha në Kosovë. Para disa muajsh, Shqipëria vendosi të ndalonte shitjen e këtij ilaçi pa recetën e mjekut mbi 40 miligram..Shtypja relamen dhe shiko pamje ekskluzive vetem per ju Sidoqoftë, kjo masë që ndalon përdorimin pa lejen e mjekut nuk ekziston në Kosovë, dhe shitja e tij po bëhet në masë të jashtëzakonshme..Shtypja relamen dhe shiko pamje ekskluzive vetem per ju

Leave a Reply