I Verbër Por Punon Në Zdrukthari, Dauti Frymëzon Me Fjalët E Tij Duke Thën..

Nëse ndiheni të pa motivuar dhe mendoni se jeta juaj është e pashpresë, duhet medoemos ta shihni këtë video. Ai quhet Daut Hoxha, është nga Ferizaj i Kosovës dhe është i verbër. Por kjo nuk e ka penguar që të punojë si zdrukthëtar prej 18 vitesh.

Mund të duket e pazakontë por Dauti është një shembull ideal se me vullnet dhe pasion nuk mund të na ndalë asgjë për të bërë atë që duam.

Daut Hoxha shprehet: Këtë punë e bëjmë si familje prej viteve 70-ta, por unë me vëllezërit e mi kemi filluar pas lufte dhe jemi këtu prej rreth 18 vitesh. E kam rutinë dhe zakonisht punoj kur nuk kam angazhime, se me nejt pasiv është shumë keq, mer vese të këqija. Unë jam aktiv dhe punoj, kjo nuk është ndonjë punë e zorshme. Punoj me vullnet, me qejf.”
Dauti punon dyer, orendi të ndryshme nga druri, ndërsa për miqtë, tabela shahu.

Leave a Reply