I vendos të fejuarit kamër në shtëpi, vajza anulon dasmën pas asaj që sheh

Një vajzë nga Rio de Janeiro, Brazil, nuk kishte zgjidhje tjetër përveçse të anulonte martesën, pasi vendosi një kamera në shtëpinë e saj dhe regjistroi pamjet e tmerrshme të asaj që po bënte i dashuri i saj.
Sipas detajeve, vajza e quajtur Nina ka marrë vendimin për të jetuar me partnerin e saj para se të martoheshin dhe ai u transferua në apartamentin e saj, ku ajo jetonte me dy kafshë.
Gruaja vuri re se kafshët e saj, dy qen të vegjël, vepruan çuditërisht kur i dashuri i saj ishte afër tyre, kështu që ajo vendosi të vendoste një kamera të fshehtë dhe të shihte se çfarë ndodh kur ajo nuk është aty.ja dhe рër me shum ju paraqesim në video pamjet e plota.

Leave a Reply