I tregoi të dashurës se jetonte në rrugë, reagimi i vajzës do ju lërë pa fjalë…

Protagonisti i videos së YouTube bëri një eksperiment shoqëror me partneren e tij për të njohur reagimin që do të kishte nëse do mësonte se i dashuri saj po flinte në rrugë.

I riu i thotë të dashurës të njohë familjen e tij; megjithatë, ai përfundoi duke e çuar atë në vendin e supozuar ku kaloi netët, mes disa kartonëve dhe pa bukë, shkruan meganews.al Shtypni ne foto rek1amen poshte ketij shkrimi ju hapen pamjet…

Leave a Reply