I Shpetoi Jeten, Pas 20 Vitesh I Bën Surprizën E Bukur. “Të Kujtohet Një Fëmijë Që E Ke Shpëtuar Në 1997″..

Nëse nuk do ishte ky polic nga Ohio i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Christopher Jones sot nuk do të ishte i gjallë.Gjatë verës së vitit 1997, James Poole kishte shpëtuar një pesëvjeçar që po mbytej në pishinë.Që atëherë, djaloshi nuk e kishte harruar kurrë emrin e njeriut që i shpëtoi jetën. Me të hyrë në llogarinë e Njësisë Policore të Colombus, ai e gjeti policin dhe kërkoi të takohej me të.Shty.pe rek.lam.en dhe vazhdo lexo..

Leave a Reply