I Premtuan T’i Jepnin Vajzën Per Grua Tre Vite Më Parë, Vjehrrit Tiranas I Bëjnë Gjëmën Djalit Ditën E Fejesës

I Premtuan T’i Jepnin Vajzën Per Grua Tre Vite Më Parë, Vjehrrit Tiranas I Bëjnë Gjëmën Djalit Ditën E Fejesës Historitë e dashurisë janë nga më të ndryshmet dhe nga më të pabesueshmet në vendin tonë aq sa duket sikur jetojme ne perralla.Paragjykimet mbi personat me ngjyre vazhdojnë ende dhe mentaliteti nuk duket se do të ndryshojë ndonjëherë megjithese kohet kane ndryshuar ne jemi po te njejtit.shikoje pamjen e plote duke e larguar rek,lamenn me poshtje.

Leave a Reply