I Premtuan T’i Jepnin Vajzën Per Grua Tre Vite Më Parë, Vjehrrit Tiranas I Bëjnë Gjëmën Djalit Ditën E Fejesës

Historitë e dashurisë janë nga më të ndryshmet dhe nga më të pabesueshmet në vendin tonë aq sa duket sikur jetojme ne perralla. Paragjykimet mbi personat me ngjyre vazhdojnë ende dhe mentaliteti nuk duket se do të ndryshojë ndonjëherë megjithese kohet kane ndryshuar ne jemi po te njejtit.Familja ndërhyn shpesh në zgjedhjen e partnerit të fëmijës dhe ndonjëherë kjo mund të ketë rezultate të papritura.Rasti i një djali nga Berati, shumë të prekur nga ngjarja që i ka ndodhur, ka mbërritur në redaksinë tonë.Ai shprehet se 3 vite më parë i ishte premtuar vajza që dashuron dhe se tashmë ky premtim është thyer nga prindërit e saj sepse e konsiderojë atë person me ngjyrë, shumë ezmer për të bijën. Shtyp ne rek lame dhe lexo lajmin e plote.

Leave a Reply