I Pastrehu Heq Dorë Nga Palltoja Për Një Vajzë Që Kishte Ftohtë. Ajo Që Ndodhi 5 Ditë Më Vonë Ndryshon Jetën E Tij!

Njerëzit nganjëherë kanë tendencë t’i gjykojnë të tjerët bazuar në atë se si duken apo në mënyrën se si vishen. Kur një çift u takua me një njeri të pastrehë, ai u ofroi pallton e tij gjate nje moti te ftohte me ngri,ce.Kur Charlotte Ellis dhe Taylor Walden qendronin te mber,thyer në sta,cionin e metrosë në Londër në janar 2017, pas humbj,es së tr,enit të fundit, ata dë,gjuan një zë që vinte nga prapa tyre. Ishte një njeri i pastrehë me emrin Joey.Shty,pe rek.lam.en dhe vazhdo..

Leave a Reply