I Njihni Se Kush Jane? Kur Ta Kuptoni Se Kush Eshte Cifti Ne Foto Do Te Mbeteni Pa Fjale

Burri që po shihni në këtë fotografi për disa vite ka qenë një nga njerëzit më të rëndësishëm në Kosovë dhe te gjithe kishin nje respekt te papare per te. Bëhet fjalë për ish-Presidentin Ibrahim Rugova, i cili kishte mbajtur këtë pozitë në periudhën më të vështirë për Kosovën.Në këtë fotografi Rugova shihet në një moshë mjaft të re bashkë me bashkëshorten e tij Fanën.,hap fotografine e meposhtme duke e hap rek lamen me poshte dhe lexoni te plote lajmin i cili po le nam ne rrjetet sociale dhe me gjere ne te gjithe rrjetet dhe me gjere.

Leave a Reply