I Nisur Me Autobus Drejt Kësaj Pike Turistike, Ekskursionistëve Shqiptarët U Ndodh E Papritura E Madhe Në Itali

Një autobus i nisur nga Shqipëria është ndaluar nga policia italiane teksa po shkonte në pikën turistike të Arabba-s, në veri të Italisë Shkak është bërë mungesa e kategorisë së lejes së drejtimit të shoferit për autobusin 21 vendësh. 41-vjeçari shqiptar po shkonte së bashku me miqtë dhe të afërmit e tij ekskursion për “javën e bardhë” në Arabba, raporton newsbomb.al. Por sikur të mos mjaftonte problemi me patentën, pas kryerjes së testit të alk oolit, rezultoi se shoferi kishte konsumuar sasi prej 0 dhe 0.50 g, edhe pse e vogël, e ndaluar sipas ligjit italian. kliko ni per me shumme ne rek l amee .

Leave a Reply