I ngeIi FlKSlM motra shokut, HlSTORlA e çiftit shqiptar

Emisioni “Iufta e nuseve”, ishte i shumëpritur nga të gjithë teleshikuesit e që këtë vit mban edicionin e 5.
Tre çifte simpatikë morën pjesë në garë dhe komentuan e vlerësuannë çift dasmat e njëri-tjetrit.
Çifti i parë që hapi garën ishte Besarta dhe Eni, një çift dhuruan shumë pozitivitet.
Çifti i dytë ishte Xhulia dhe Brenaldo të cilët kishin një histori da;shurie 13-vjeçare.
Dhe çifti i tretë ishte Juna dhe Devisi. Ata janë njohur nga vëllai i Jonës dhe kanë rënë në das;huri. ѕhtур nе fоtоn роѕht kеtiј ѕhkrimi n diqni раmјеn.

Leave a Reply