I Mërzitet Makina 150 Mijë Dollarëshe, Rusi E Hedh Nga Helikopteri

I mërzitet makina 150 mijë dollarëshe, rusi e hedh nga helikopteri (VIDEO) Rusi Igor Moroz njihet për videot e tij të shumtë që i ka në platformën Youtube, por kësaj radhe ai ka ardhur me diçka me të vërtetë të habitshme për të gjithë. Moroz ka vendosur që makinën e tij Mercedez AMG G63 ta hedh nga helikopteri nga një lartësi e madhe Vlera e kësaj makina është pothuajse 150 mijë dollarë shtype rekl,am dhe shiko vide,on ja dhe video Ju faleminderit .

Leave a Reply