I kërkoi gruan kryeministrit, Arbana Osmani bën gjestin madhështor për Kastriotin

Puntata e parë e sezonit të ri të “Dua të të bëj të lumtur”, iu kushtua tër metit të 26 nëntorit që mo ri dhjetëra j etë njerëzish e la shumë familje të pastrehë. I ftuar mbrëmjen e sotme ishte Kastrioti i cili u bë i njohur nga një video ku i ankohej kryeministrit duke i thënë se i kishin marrë gruan dhe ia kishin çuar në hotel pas Shtypni ne foto rek1amen poshte ketij shkrimi ju hapen pamjet…

Leave a Reply