I Ka Ngjarë Babait, Kaq Shumë Është Rritur Vajza Jashtëmartesore E Robertit

Nora e Roberti i kanë dhënë fund martesës së tyre. Lajmin e ka konfirmuar vet Roberti përmes një shkrimi të publikuar në Instagram,Nga martesa e tyre, ata kanë një vajzë të quajtur Renee.Të dy duket të jenë prindër shumë të kujdesshëm për vogëlushen. Por, pos Renee, Roberti ka edhe një vajzë jashtëmartesore e cila quhet Aarona. Ajo tashmë është rritur dhe është fëmijë shumë simpatik shtyp ne rke lame dh elexo te plote lajmin i cili kohen efundit po shikohet shume.

Leave a Reply