“I Jap Bukë Me Ujë E Kripë”/ Babai: Më Vjen Keq Kur Fëmijët Flenë Me Barkun Bosh

Historia kete here vjen nga fshati Bushat i Shkodrës, dhe familja Prendi prej kohësh banon ne kushte te veshtira ndaj ajo kerkon ndihme. Kryefamiljari Mark Prendi tregon se e ka shume te veshtir pasi shtepia eshte prishur ne 2010 dhe ai nuk ka mundesi ta rregulloj. Ai thote se:Une kam 6 fëmijë, njërin e kam të sëmurë. Nuk kemi asnjë kusht. Fëmijëve i jap bukë me ujë e kripë.” I bëhet thirrje të gjithë shqiptarëve të ndihmojnë këtë familje, të rindërtojnë shtëpinë e djegur. Kontributi i gjithsecilit prej jush mund të ndryshoje jetën e 6 fëmijëve të familjes Prendi. shty pinii rek lamnat për të na ndihmuar financiarisht që ta mbajmë sa më mirë!

Leave a Reply