I dha dorën të gjithëve, shqiptari me Koronavirus ka marrë pjesë në një varrim

Koronavirusi arriti në Shqipëri dhe i infektuari i parë është 28 vjeçari me inicialet P.K. Ai kishte ardhur nga Firenze për në Shqipëri, pa e ditur se mbarte me vete virusin vde kjeprurës.
“Dosja.al” ka zbuluar detaje në lidhje me veprimtarinë që ka kryer ai në vendin tonë, pasi është kthyer që me 26 Shkurt. Sipas tyre i riu para se të bënte analizat e Koronavirusit, ka marrë pjesë në një ceremoni mo rtore. Ai i ka takuar të gjithë në formë ngushëllimi. hаре раmјеn mëроѕhtë dhe ѕhiкоје tê рlоtë.

Leave a Reply