I Del Gjoski Jashtë! Pamje Nga In Cidenti Që I Ndodhi Anxhela Peristerit

Ishte duke buzëqeshur, teksa kishte fotografët përballë dhe i duheshin vetëm disa sekonda për të dalë në skenë. anxhela-persiteri2Por Anxhela Peristeri nuk e kishte parë që njëri nga gjokset i kishte dalë puthuajse përjashta. anxhela-peristeriEmocionet e daljes në skenë dhe gjithë meraku se si do të jetë performanca, ka bërë që Anxhela të mos shihet në pasqyra para se të nisej për të kënduar këngën e saj në natën finale te “Kënga Magjike”..Shtiyp R3kl.amen me poshte dhe shiko vijdeon e plote.

Leave a Reply