I dashuri e ndau pasi ajo hu.mbi këmbën në një aks.ident tra.gjik, por një ditë dikush erdhi ta takonte dhe e bëri të qajë!

Cecilia kurrë nuk e kishte menduar se një ditë, ajo do të përfshihej ne nje aks. ident tra. gjik me makinë, por ja qe ndodhi dhe humbi këmbën e djathtë. Ndërsa rrinte e shtrire në shtratin e saj, shumë mendime i vinin në mendje dhe njëra prej tyre ishte se ajo nuk mund te ecte kurre si me pare. Lotet i binin rreke ne fytyren e saj.Mjekët i thanë se kocka e këmbës së djathtë kishte fraktura të rënda dhe se ishte mirë ta priste atë. Duke dëgjuar një lajm të tillë, i dashuri i Cecilisë prej tre vitesh, Dan, e atë të shkatërruar.JA DHE VIDEO SHTYPE REKL,AM DHE SHIKO VIDE,ON E ME POSHTME:

Leave a Reply