Hyri në kuti, që të përjetonte procedurën e dërgesës me postë

Kel Swann nga Londra ka hyrë në një kuti dhe motra tij e ka dërguar me postë nga një qendër postare, deri në banesën e tij.
Derisa qëndronte i mbyllur, 24-vjeçari kishte me vete lëng, çips, një shishe për të urinuar dhe telefonin celular që të postonte gjithçka në rrjetin social.
“Sfida më e vështirë që kam parë ndonjëherë”, ka thënë ai pas 16 orësh, kur më në fund ka arritur në lokacionin e dëshiruar.
Videoja e postuar më poshtë, tregon eksperiencën e tij të vështirë,

Leave a Reply