Hyn Të Vjedh Por Shikoni Çka E Gjen ..

Një mama në Florida të SHBA-së e ka bërë haj’dutin të vrapojë për jetën e tij, duke i drejtuar një shot;gan pasi ai kishte hyrë në shtëpinë e saj për të vj’edhur.Ha’jduti, i cili është filmuar nga kamera e sigurisë, afrohet pranë derës dhe duket sikur troket,por pak më pas ai ka e ka hapur me forcë dhe nxiton që të hyjë brenda për të vj’edhur ç’të mund. Por atij nuk i kishte shkuar kurrë ndërmend se çfarë do të gjendte në krahun tjetër të derës Shty,pe rek.lam.en dhe vazhdo..

Leave a Reply