Hoxhës kosovar i publikohet biseda në Viber – Ja çka i shkruante një femres (Video)

Në Kosovë ndodh ndryshe, njerëzit “shpëtimin” e gjejnë nga shkuarja te një hoxhë, për çka po ashtu paguajnë para. Po të hysh në faqe të ndryshme fetare në internet, mund të shohësh postime të cilat synojnë të tregojnë se si njerëzve me një “hajmali” u është shpëtuar jeta. E tillë është edhe një faqe e cila ka postuar dhjetëra mesazhe të qytetarëve. të cilët për halle të ndryshme kanë vizituar një hoxhë shqiptar. Fotot e mëposhtme janë postuar nga një faqe e cila thotë se tërë këto probleme nuk mund t’i zgjidhë as shkenca, por feja e bënë. Vlerësojeni vetë se a duhet shkenca të merret me disa prej tyre. Shtypni ne foto linkun poshte ketij shkrimi ju hapen pamjet dhe ndiqni ato.

Leave a Reply