Hoxha nga Shkupi: “Nëse dikush është duke dëgjuar Muzikë në shtëpi, ti duhet të hysh dhe t’ia thyesh Radion”

Bedri Lika, një hoxhë shqiptar i njohur në Shkup ka bërë thirrje ‘mesjetare’ kundër atyre që dëgjojn muzikë, madje edhe në shtëpitë e tyre.Ai gjatë një ligjerate në xhami thotë së muzika në Islam është e ndaluar.Nëse dikush është duke dëgjuar muzikë në shpi të vet, ti si mysliman ke të drejt të hysh në shtëpinë e tij dhe t’aa thyesh radion, pasi në islam muzika është haram”, thotë mesjetari nga Shkupi Shtype relamen dhe shiko pamje ekskluzive vetem per ju

Leave a Reply