Hoqi pallton dhe me të mbuloi një vajze e cila ishte e pastrehë dhe po flinte në tokë : 5 ditë me vonë ndodhi dicka qe i ndryshoi jetën djalit

Ndonjeher jeta te sjell njerez qe ste shkon ne mendje qe ti mund ti ndihmosh apo te jesh me ta.

Plus qe njerezit dhe te paragjykojne ndonjehere.

Kur një çift u takua me një njeri të pastrehë, ai u ofroi pallton e tij gjate nje moti te ftohte me ngrice Shtypni ne foto rek1amen poshte ketij shkrimi ju hapen pamjet…

Leave a Reply