HlSTORlA që përIoti të gjithë Shqiptarët, Shikoni çfarë Ndodhi me ta

Historia më e bukur shqiptare tashmë ka një emër ajo e një nëne e cila takohet me djalin e saj pas 41-vitesh. Top Channel ka go.ditur serish me moderatoren e dashur për publikun Arbana Osmanin.Zonja Lula tregoi që ishte penduar shumë për veprimin që kishte bërë dhe se e kishte kërkuar atë disa herë. “Fëmija është gjëja më e shtrenjtë në botë, pasi është gj.aku yt.Të kërkoj faIje për çdo gjë, nuk do të të kisha lënë kurrë!”,- ishin fjalët e zonjës Lule teksa takonte për herë të parë djalin e saj pas 41 vitesh ja dhe video ekeni me poshte shikojeni emisionin:

Leave a Reply