Historia rrëq ethëse, 10 vite pas div.orcit kthehet për t’i kërkuar falje ish- vjehrrit

Një nga historitë e risjella në “Ka një mesazh për ty”, është rrëqethëse.
Megjithë fundin e dhimbshëm të martesës 10-vjeçare plot sakrificash ekstreme njerëzore, nertila kishte ende diçka të lënë pezull nga e shkuara, ishte marrëdhënia me një nga njerëzit që ajo çmontë më shumë në jetë.

Jeta nuk i ka buzëqeshur aspak! Një histori e dhimbshme dhe plot emocione të forta ishte ajo e Nertilës në “Ka një mesazh për ty” në “E Diela Shqiptare” në Tv Klan. Nertila një vajzë e re, i është dashur të përballohet me sfida shumë të mëdha edhe pse në një moshë shumë të vogël Shtypni ne foto rek1amen poshte ketij shkrimi ju hapen pamjet…

Leave a Reply