Historia E Pazakontë E Dashurisë Midis Shqipërisë Dhe Egjiptit, Nëna I Lutet Djalit: Eja Të Shkojmë Tek Babi!

Histori nga më të pabasueshmet po dëgjohen gati çdo ditë në mediat shqiptare. Sot një tjetër histori aspak e pazakonshme është prezantuar nga Donika e cila e ka njohur bashkëshortin e saj para 20 vitesh.Është një histori dashurie e ndarë mes Egjiptit dhe Shqipërisë. Bashkëshorti i Donikës para se të bëhej shpirti i saj binjak, u ndesh më të në spital, ku aty u hoq sikur ishte mjek vetëm për t’iu afruar pasi ajo që kishte shkuar për t’u vizituar shtype rekl,am dhe shikojeni vide,on:

Leave a Reply