Historia e gruas: Burri më çoi pro/stitutë në Itali… kur u ktheva kishte shitur vajzën

Në studion e emisionit me “Zemër të Hapur”, në Neës24, u trajtua historia e trishtë e 46-vjeçares nga Fieri, Liliana Dule. Ajo ka kaluar dy martesa të dhimbshme dhe ka sjellë në jetë dy fëmijë.Por në martesën e dytë, Liliana bie pre e trafikimit të qenieve njerëzore, një fenomen i dhimbshëm për shumë femra në kohën e tranzicionit shqiptar. Në këtë periudhë të errët, Lilianën e trafikon bashkëshorti në shtetin italian pa dëshirën e saj.Shtypni me poshte lexoni historine e plote:

Leave a Reply