Histori prekëse: I pastrehu harxhoi 20 dollarët e fundit për ta ndihmuar, ajo e bën..

Një histori prekëse na vjen nga Amerika ku një i pastrehë tashmë është zotërues i të paktën 380 mijë dollarëve dhe shuma vazhdon të rritet dhe kjo falë zemërgjerësisë së tij. Kate Mcclure teksa po shkonte për në shtëpi i kishte mbaruar karburanti në autostradë, ajo kishte ndalur makinën dhe ishte nisur për të marrë karburant Shtypni ne foto rek1amen poshte ketij shkrimi ju hapen pamjet…

Leave a Reply