Haxhiu: Unë S’muj Me Taksi Me Marrë Djalin, I Kemi Vetura Zyrtare 24 Orë Në Dispozicion

Ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu, sot është bërë lajm kryesor i mediave, ky sipas disa fotografive që kanë qarkulluar në rrjete sociale, thuhej se ajo po e shëtiste djalin e saj me veturë zyrtare.Haxhiu: Unë S’muj Me Taksi Me Marrë Djalin, I Kemi Vetura Zyrtare 24 Orë Në Dispozicion Por një gjë të tillë po e konfirmon edhe vetë ministrja Haxhiu stipe reamen meposhte dhe shiko pamjet se cfare thote Albulena Haxhiu per perdorimin e vetures zyrtare per negoja personaleshtypmee poshte shiko te plote lajminn..

Leave a Reply