Haxhiu: Unë Jam Baba Për Rroga, Punëtoret Te Unë I Marrin Ka 1500 Euro, Bile Edhe Nga Një Byrek Me..!

“Unë për rroga jam ma i forti ne Kosovë, ndër 1500 euro rroga nuk është dhe kjo është normale pasi qe te na punëtoret punojnë shumë, edhe normal qe duhet me i pagu”.“Bile çdo ditë e marrin nga një byrek me jogurt, drekën e kemi me byrekë, po mos të harroj ta ceki se është me djathë se me mish po bëhet shtrejtë, u shpreh Haxhiu duke buzëqeshur.Gjithmonë i’a japmi rrogat me kohë, kurrë nuk i’a vonojmë, po nuk e di çka janë qu pesh disa persona që po dojnë me shku në Evropë me punu, atje kputën tu punu, a këtu ma leht është, tha ai. Shtt.ipp rrekll,ammen per te kkshyyr v1djo ku tregon ja inqizimi:

Leave a Reply