Hashim Thaçi thote kjo është data e liberalizimit te vizave , URIME KOSOVE

Kryeministri Hashim Thaçi, deklaroi se Kosova është e gatshme për liberalizimin e vizave me Bashkimin Evropian, dhe shtoi se pret që Kosova gjatë tetorit ta marrë strategjinë për liberalizimin e vizave.

Thaçi tha se qeveria e Kosovës i ka kryer të gjitha përgatitjet e nevojshme dhe i ka plotësuar kushtet që i parasheh Komisioni Evropian, dhe Kosova do i siguroje votat ne PRIT 5 SEKONDA shtype relamen dhe shiko videon

Leave a Reply