”Hashim Thaçi” për Qeverinë: Hala kullena une, Unë jam ai që edhe e qoj edhe e rrëzoj

Këtë javë nKosovë Show mysafir ishte Berat Buzhala, nga këndi i tij prej analisti dhe gazetari njëherësh edhe me kritika ndaj qeverisjes në Kosovë. Ndër të tjera Buzhala tregoj për kthesën që bëri karshi Vetëvendosjes dhe insistimit të tij hapur për një koalicion me LDK’në, shkruan Gazeta NewBorn. Emituesi i Presidentit Thaçi deklaroj: Hala kullet baba, unë jam ai që edhe e hypi, edhe zhdrypi, edhe e qoj edhe e rrëzoj.Shtypni ne foton poshte ketij shkrimi ndiqni pamjet

Leave a Reply