Harron të fejuarën e tij, djali i Danit na prezanton me të ‘dashurën’ e re

Para pak kohe këngëtari i mirënjohur, Ramadan Krasniqi fejoi djalin e tij të vetëm, Andin.Ai bëri një ceremoni të vogël për djalit e që u mbajt në Suedi atje ku edhe jeton nusja, shkruan ORAinfo.Andi ështëshumë aktiv në rrjetet sociale me postime të ndryshme.
Sot ai na ka prezantuar me të ‘dashurën’ e tij të re, bëhet fjalë për makinën e tij.
Në shumë intervista, Dani ka treguar se i do shumë makinat, me siguri kjo duhet të jetë edhe një pasion i djalit të tij ja dhe inqizimin e gjenime posht dhe do mahnitni me p’oshtë n’diqni videjon.

Leave a Reply