Harron Çantën Në Shtëpi, Ia Sjellin Me Helikopter Në Universitet

Videoja është filmuar në universitetin Vaal në Vanderbijlpark në jug të Johanesburgut, gjatë të premtes së kaluar,Aty shihet se si një student afrohet në helikopter për të marrë çantën që e kishte harruar në shtëpi.
Identiteti i studentit nuk është zbuluar, ndërsa miqtë e tij pretendojnë se ai posa ishte futur në objekt e kishte kuptuar se kishte harruar çantën brenda të cilave i kishte fletoret me detyrat që është dashur t’i dorëzojë.ja dhe рër me shum ju paraqesim në video pamjet e plota.

Leave a Reply