Harrojeni Koronavirusin ky eshte Egzoni djali hastret qe nderroi jete ne Gjermani

Sot ne mengjes na erdhi nje mesazh ne redaksin tone qe ka nderruar jete djali hastret Egzon Hasniku nga Gllamniku.

Ai nderroi jete sot ne mengjes pasi ishte kishte leukemi akute ai ne operacionin qe e kishte ne mengjes nderroi jete ne sallen e operacionit , Egzoni 6 vjeqar nuk mundi ti beje balle semundjes se rende.

Post Lajme i shpreh ngushllime familjes duke shtypur relamen e mepshtme dhe kaloni tek video direkt

Leave a Reply