Harrojeni Gjyste Vulajn, vajza e saj është thjesht fantastike

Ajo shquhet për format trupore bo mba stike të cilat ia kanë lakmi edhe shumë artiste të estradës.Por, siç duket konkurrente për linja Gjyste ka edhe vajzën Rosanën e cila shfaqet tejet në formë dhe eks tr avagante.Është vetë këngëtarja Vulaj, e cila ia ka publikuar disa imazhe sek si të bijës ku vë në pah format trupore të kolme ja dhe video shtype relk,am dhe shikojeni:

Leave a Reply