Haradinaj: Qeveria Kurti La Pa Paga Të Rritura Mjekët, Stafin Mjekësor, Policët E Zjarrëfikësit

Ish- kryeministri i vendit, Ramush Haradinaj konsideron se buxheti i Kosovës është votuar me nguti dhe jotransparencë. Sipas tij, buxheti lë pa paga të rritura heronjtë e Kosovës. “Qeveria e Mashtrimit, mbrëmë me një kontrabandim të orkestruar votoi buxhetin e mjerimit. Me nguti dhe jotransparencë votoi buxhetin i cili shkurton dhe anulon projekte që prekin gati gjysmën e popullit të Kosovës. Për më shumë këtë herë la pa paga të rritura heronjtë e Kosovës, mjekët, stafin mjekësor, policët e zjarrëfikësit. Turpi do t’i mbulojë dhe qytetari do t’i ndëshkojë”, ka shkruar ai në llogarinë e tij në Facebook-SHTYPE NE REK ,LAMEE SHIKOTE PLOTE LAJMIN..

Leave a Reply