Haradinaj pro sul mit me vezë ndaj Hotit: Kushdo që e ka sul muar, ka bërë shumë mirë

Shefi i Grupit Parlamentar të AAK’së, Daut Haradinaj, ka dalë hapur pro sul mit me vezë ndaj Avdullah Hotit, Zëvendëskryeministër i Qeverisë së Kosovës.

“Kushdo që e ka bërë, ka bërë shumë mirë dhe kjo duhet kuptuar që nuk do e lejojmë Serbinë dhe Rusinë në Kosovë”, ka thënë Haradinaj, në një përgjigje për T7 Shtypni ne foto rek1amen me poshte ju hapen pamjet dhe ndiqni ato..

Leave a Reply