Haradinaj: O popull Albin Kurti na i morri Ftyren turpëroi vendin dhe na prishi Punt me SHBA’në

Ish-kryeminsitri i Kosovës, Ramush Haradinaj, ka thënë se kryeminsitri aktual i Kosovës, Albin Kurti, është dashur që t’i ftojë grupet punuese të Autoritetit të Aviacionit Civil të Kosovës dhe të Transportit Rrugor, në mënyrë që të mos ta turpëroj vendin dhe institucionet duke thënë se nuk ka qenë i informuar. Ai gjithashtu tha se deklarata e Kurtit ka dëshpëruar SHBA’në.Shtypni foton me poshte ju hapen pamjet dhe ndiqni ato.

Leave a Reply