Haradinaj ndan 15 mijë euro për familjen e policit të v dekur, nga 10 mijë për dy të p lagosurit

Kryeministri në detyrë, Ramush Haradinaj, ka ndarë 15 mijë euro për familjen e policit të vrarë, Sami Thaqi dhe 10 mijë për dy policët e plagosur nga rasti i mbrëmshëm në Zhur.Paratë u ndanë nga kategoria e subvencioneve

Haradinaj më herët ka vizituar edhe policin e plagosur Artur Mrasori ai duke thënë se gjatë qeverisjes së tij i është kushtuar kujdes i veçantë Policisë së Kosovës Shtypni ne foto rek1amen poshte ketij shkrimi ju hapen pamjet..

Leave a Reply