Haradinaj, muslimanët ishin shkaku pse humba në zgjedhje

Kryeministri në ikje Ramush Haradinaj, e ka arsyetuar humbjen e tij në zgjedhjet e 6 tetorit me votë të refuzuar muslimane.“Kam qenë kundër shkuarjes në lùftë në Siri të kosovarëve. Aty kam humbur vota se u keqkuptova nga besimtarët e devotshëm.Sot unë i kam kthyer të gjithë ato gra e fëmijë nga Siria.Kanë vdèkur 150 kosovarë atje dhe askush nuk mban përgjegjësi.ndiqni pamjet duke shtypur me poshte

Leave a Reply