Haradinaj dëshiron kapitullimin e Serbisë përveç njohjes, kërkon edhe 22 miliardë euro dëmshpërblim

Nëse do të gjykohet nga zhvillimet e fundit Beograd-Prishtinë, duket se kryeministri i Kosovës Ramush Haradinaj nuk e ka ndërmend të ndalet.

Kështu e fillon shkrimin mediumi serb, Blic.rs, sipas të cilit, një nga gjërat e fundit që dëshmon pikërisht për këtë është marrëveshja e tij gjithëpërfshirëse midis Serbisë dhe Kosovës, të cilën ky medium e quan si “një listë e dëshirave” të tij Shtypni ne foto rek1amen poshte ketij shkrimi ju hapen pamjet..

Leave a Reply