Halili Befason Të Gjithë, Shfaqet Në Gjendjen Në Të Cilën S’jemi Mësuar Ta Shohim

Halili Befason Të Gjithë, Shfaqet Në Gjendjen Në Të Cilën S’jemi Mësuar Ta Shohim Halil Kastrati është humanisti më i njohur shqiptar që ka ndihmuar shumë familje shqiptare me vështirësi ekonomike.Shoqata e tij ‘Jetimët e Ballkanit’ është një prej organizatave humanitare shqiptare më të suksesshmet deri më tash, shkruan ORAinfo.Halili tashmë është shumë aktiv edhe në rrjetet sociale, me postime të ndryshme.Edhe pse gjithmonë tregon humanizmin e tij, Halilin rrallëherë e shohim të buzëqeshur.E sonte ai është shfaqur i tillë në një fotografi dhe po reflekton shumë pozitivitet./ORAinfo/Shty,pe rek.lam.en dhe shi.ko fot.on..

Leave a Reply