“Hakmarrja nuk është zgjidhje”, Jonida dhe Romeo s’i ndahen njëri-tjetrit, rikthehen sëbashku? Postimi i tyre

Jonida Maliqi dhe Romeo Veshaj, pavarësisht se të ndarë, me anë të publikimeve të tyre në rrjete sociale, tregojnë pak për marrëdhënien e tyre, pas ndarjes. Duket se ish-çifti i njohur në showbiz, që u ndanë në mënyrë të papritur, ende e kanë në mendje njëri-tjetrin. Ndërsa Jonida Maliqi ka ndarë një postim me një personazh filmash, nga ana tjetër dhe Romeo nuk ka nguruar të shpërndajë të njëjtin personazh, duke treguar orë 9:09. рër me shum ju paraqesim në video pamjet e plota.

Leave a Reply