Habit I Riu, Merr Lavamanin Me Vete Për Të Larë Duart Në Tren (Video)

Për të mos mjaftuar kjo masë, ai kishte vendosur dhe një helmet motoçiklisti për të minimizuar mundësinë e infektimit me COVID-19. I riu nuk ka ngurruar të kryej të gjitha procedurat parandaluese edhe pas shikimeve të habitur nga udhëtarët e tjerë. Ai nxjerr një shishe me ujë dhe fillon të pastrojë duart, më pas i lyen ato me dezinfikantë dhe vesh i pa trazuar dorezat e verdha ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on e me poshtme:

Leave a Reply