H akmarrja e dhëndrit, i nxjerr në dasëm nuses pamjet e tra.dhtisë me kunatin e saj (Video)

Pamjet e një dhëndri duke publikuar një video të nuses së tij teksa e trad.hëtonte me kunatin e saj, janë bërë virale në Kinë. Dhëndri i ri vuri gjatë gjatë dasmës së tij një filmim prej 5 minutash në një ekran të madh para familjes dhe miqve, për të pos.htëruar nusen e tij pasi zbuloi lidhjen e saj me burrin e së motrës shtatzënë shtype rekl,am dhe shiko videon

Leave a Reply