Gruaja Shkon Te Banesa E Një Mërgimtari Dhe I Bën Sehire Ja Video

Kjo grua siq shi hett edhe ne viiddjo, eshte ka pur duke bere se hire tek nje banese e nje mergimtari te Kosoves. Ajo ka hyp shkallve te lart dhe ka menduar qe askush nuk e sh eh dhe ti kr yej ve primet e saja qe i ka pas ne mendje ti bej. Pastaj ka filluar t’i sterpik shkallet me ujin e saj qe i ka bere se hire. Ka hypur deri lart per te sterpikur ende, ka qendruar pak lart tek shkallet. Pastaj kur ka filluar qe te zhdrypi te posht per te dalur jasht qe mos me u vrejt. Atehere ka pa ka me ren mbi kokë dhe ka filluar qe te la rgohet me shpejtesi te madhe. Nd!qni viiddjon e plott. Shtt.ipp rrekll,ammen per te kkshyyr v1djon pr,it 5 se,konda qe te ha,ppet.

Leave a Reply